Változó HR-megoldások - állandó értékek

Forrás: turizmus.com

 2015. április 20. 11:24

A részvételi díj nagyfokú kedvezménnyel: 19 000 Ft + áfa!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A folyamatosan változó piaci körülményekkel, az új kihívásokkal és az új lehetőségekkel csak egyféle módon lehet lépést tartani: a folyamatos megújulás képességének életben tartásával. Ez a megállapítás természetesen nem kizárólag a vállalat termelő és fejlesztő egységeire igaz, hanem azokra a területekre is, amelyek a működés hátterét biztosítják.

A HR pedig - mint azt mindannyian tudjuk - kulcsszerepet játszik az innovációs potenciál fenntartásában. A folyamatosan változó körülmények között dolgozó kollégák elvárása a gyors és rugalmas reakció HR-kérdésekben is - legyen az fejlesztési tréning, amely képességekkel vértezi fel őket az újabb és újabb problémák legyőzéséhez, vagy éppen egy új elem a cafeteria-rendszerben, hogy motiváltságuk új erőre kapjon. Ahhoz, hogy a HR-terület maga is megőrizze innovációs képességét, naprakész információk beszerzésére, szakmai kapcsolatok építésére van szükség. Gyakorlati központú, pontos kérdésekre pontos válaszokat adó konferenciánkon ezt a lehetőséget kínáljuk résztvevőinknek.

Időpont: 2015. május 12. (kedd)

Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért

A tartalomból:
■ A béren kívüli juttatások új generációja
■ A nők bérezése
■ Flow-motiváció-munkatárs megtartása
■ A vezetőfejlesztés új irányai
■ Az Y generáció tehetségeinek felkutatása, megtartása, fejlesztése
■ Szituációs játék – az X és az Y generáció közötti különbségek bemutatása
■ Beszéljünk róluk, de ne csak róluk, hanem velük! - beszélgetés az Y generációhoz tartozó aktív munkavállalókkal

A részvételi díj a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére kedvezményesen 27 000 Ft + áfa helyett, 19 000 Ft + áfa. /A szervező a résztvevők részére vendéglátást és térítésmentes parkolást biztosít./

A konferenciáról bővebben honlapunkon olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS

A rendezvény végén az UtazzItthon.hu felajánlásával egy két fő részére szóló, két éjszakás, pécsi wellness szállásutalvány kerül kisorsolásra a résztvevők között.

Bízunk benne, hogy a rendezvény programja elnyeri tetszését, és a hallgatóság soraiban köszönthetjük Önt és kedves Kollégáit! Kérdései, kérései esetén, állunk rendelkezésére!


Üdvözlettel:

Ács Nóra ügyvezető igazgató

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.
Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu