Vasúton jön a Mikulás a Gellértbe

Forrás: turizmus.com

 2014. november 27. 12:41

A tavalyi hatalmas siker után ismét az ország egyik legnagyobb, egybefüggő vasútmodell pályájával várja a gyermekeket a Mikulás december 6-án és 7-én a Danubius Hotel Gellértben.

Az apróságokat egy erre az alkalomra írt mesejáték is várja Fésűs Nelly főszereplésével, és itt hallhatók először élőben a december végén bemutatásra kerülő, A Játékkészítő című zenés akciómese dalai, a darab sztárjainak előadásában.

Advent második hétvégéjén rendkívüli élményt kínáló programsorozattal várja a szálloda a gyerekeket és nosztalgiázni vágyó szüleiket. Hiszen ki ne szeretne képzeletben beszállni egy kis vonatba, és végigutazni a majd’ 100 méter hosszú modul terepasztal mesés tájain? A 424 Vasútmodell Klub mintegy 700 m2 területű kiállításán látható lesz továbbá a „Märklin időutazás”, amely a vasútmodellezés fejlődését mutatja be, egyéni terepasztalok különböző méretarányokban, több mint ezer vasútmodell, köztük a világ legkisebbike is.

Ezúttal az Adventi Vasútmodell Kiállításon két különlegesség is előbújik a Gellért Mikulásának zsákjából. Egyrészt a csak erre az alkalomra írt Télanyó és a varázsfazék című előadáson különleges mágiával kel életre majd Hópelyhecske, Jég Úrfi és Dér Jankó. És itt lehet majd először élőben hallani a legújabb hazai szuperprodukció, a december végén látható A Játékkészítő című pop-musical dalait Hien, Nagy Feró, Radics Gigi és Szabó Győző előadásában.

Belépő a Vasútmodell Kiállításra gyerekeknek 900, felnőtteknek 1100 forint, az előadásra egységesen 300 forint.  Családi jegy is kapható két felnőtt és két gyermek számára 3100 forint. Három év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes.

További részletek: gellertfesztival.com