ÚJ KÉPZÉS! Növeld vállalkozásod bevételét a vendégértékelések segítségével!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. május 02. 11:57

A képzés segítségével határozott, magabiztos tudással vághatunk bele a vendégértékelések kezelésének ma már kikerülhetetlen világába.

ÚJ KÉPZÉS!

NÖVELD VÁLLALKOZÁSOD BEVÉTELÉT A VENDÉGÉRTÉKELÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL – PRAKTIKUS ESZKÖZÖK, GYAKORLATI MEGOLDÁSOK, HOGY NE MARADJ LE VERSENYTÁRSAID MÖGÖTT!

A Magyar Turizmus Akadémia „Növeld vállalkozásod bevételét a vendégértékelések segítségével” című legújabb képzése segítségével a résztvevők olyan praktikus eszközöket sajátíthatnak el a vendégértékelések kezelésére, amivel nemcsak a vendégkapcsolataikban lesznek eredményesebbek, de vállalkozásuk más területein is mérhető sikereket, bevételnövekedést érhetnek el.

A képzés segítségével a résztvevők:

  • betekintést nyerhetnek a vendégvisszajelzések pszichológiájába,
  • megismerhetik a különböző értékelésbekérő platformokat és a beérkező vélemények megfelelő megválaszolásának metodikáját,
  • megérthetik az értékelések üzleti hatásait és azok előnyeit,
  • átláthatják, hogy hogyan segíthet a mesterséges intelligencia (AI) az értékelések bekérésében és kezelésében,
  • elsajátíthatják az akár negatív visszajelzések magabiztos kezelését

Miért érdemes erre a képzésre jelentkezni? Mert a tréning során: megtanulhatjuk, hogy hogyan tegyünk szert több értékelésre, hogyan fordítsuk őket a javunkra és mi a különbség a trollkodás és a negatív komment között. Megérthetjük, hogy a negatív kommentek milyen hatással vannak a bevételünkre és a működésünk egyéb területeire. Konkrét példák közös elemzésével megismerhetjük a tipikus vendégreakciókat és a problémás értékelések megválaszolásának metodikáját. A képzés segítségével határozott, magabiztos tudással vághatunk bele a vendégértékelések kezelésének ma már kikerülhetetlen világába.

Kinek szól a képzés?:

A turizmus területén működő egyéni, kis- és középvállalkozásoknak:

  • kávézóknak, éttermeknek, panzióknak, magánszálláshelyeknek, utazási irodáknak, programhelyszíneknek, idegenvezetőknek, ahol a vendégektől visszajelzés érkezik valamilyen platformon
  • ahol méreteik miatt a hatékonyságnövelő szoftverek még nem, vagy nem egyértelműen kifizetődők
  • ahol nincsen dedikált sales és marketingrészleg, a vendégekért dolgozóknak egymást helyettesíthetőnek kell lenniük, így széles körű tudással kell rendelkezniük
  • ahol 1-2, maximum 4-5 ember végez minden tevékenységet, ezért maguknak kell elsajátítani azt a tudást és új információkat, amivel a versenytársaik közül ki tudnak emelkedni

A képzés trénere Duchai Márta, az ÉrtékelésTUNING alapítója, online értékelés specialista és a Magyar Ügyfélélmény Szövetség elnöke.

 

Növeld vállalkozásod bevételét a vendégértékelések segítségével – praktikus eszközök, gyakorlati megoldások, hogy ne maradj le versenytársaid mögött!

2024. június 12. 9:00–15:00 óra, SZEMÉLYES

A személyes képzés kedvezményes részvételi díja:
40 000 Ft/fő + áfa,
a teljes 60 000 Ft/fő helyett.

Jelentkezési határidő: 2024. június 5.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK >>


 

A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIA KÉPZÉSEIT CÉGRE SZABOTT BELSŐ KÉPZÉSKÉNT VENNÉ IGÉNYBE?

A képzések 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők.
Az érdeklődéseket Marosi Emese várja
a marosi.emese@turizmusakademia.hu e-mail címen.

(X)

Nyitókép: 123rf.com

.