A kutyabarátok mostantól személyre szabottan foglalhatnak szállást

Forrás: turizmus.com

 2017. január 17. 11:56

Új szálláskereső felületet hozott létre az utazzitthon.hu és a kutyabarát.hu csapata. A közös munka célja, hogy azok a kutyatulajdonosok, akik kedvencükkel együtt szeretnének üdülni, pihenni, valóban nekik megfelelő kutyabarát szálláshelyek között tudjanak válogatni.

Az új szálláskereső portál, a szallas.kutyabarat.hu fontos eleme, hogy mostantól egy-egy szálláshely „kutyabarátságának mértékét” is le tudják kérni az érdeklődők. A szűrő használatával olyan helyre tudunk szállást foglalni, ami teljesen ránk és kutyánkra szabott. Ha számunkra a kutyafuttató vagy az állatorvos közelsége fontos, egy egyszerű szűréssel beállíthatjuk saját szempontjainkat, de azonnal tudunk kertkapcsolatos szobát is kérni vagy olyan helyet, ahova négylábúnk még az étterembe vagy a strandra is velünk jöhet.

A két portál közös kutatásaira, felméréseire készített besorolási rendszer minden igényt kielégít, így a kutyával üdülni vágyóknak sokkal egyszerűbb dolga lehet a jövőben, ha célzottan keresnek kutyabarát szállásokat.

A kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó helyeknek pedig egyszerű a dolguk, hiszen a hazai jogszabályok külön nem szabályozzák, ki és milyen módon lehet kutyabarát, nincs szükség külön engedély kérésére, elegendő betartani a hatályos törvényeket, illetve a Nébih és az ÁNTSZ előírásait.

Az utazzitthon.hu meghatározó belföldi szállásfoglaló portál, mely nem csupán úti célokkal, de program és látnivaló ajánlókkal is bőven ellátja az utazni vágyókat. Az új felületen természetesen a klasszikus szűrési lehetőségek is megmaradtak, így ki tudjuk választani a kívánt régiót, a szállás jellegét vagy az árkategóriát.

kutyabarát.hu már a kezdetek óta igyekszik összegyűjteni azokat a közösségi helyeket, vendéglátóegységeket és hasznos tippeket, amik segítik a kutyatulajdonosok mindennapjait, és támogatja azt az elképzelést, hogy egy megfelelően szocializált kutyával bárhová együtt tudunk menni.

A két szolgáltatás nagyszerűen kiegészíti egymást, hiszen mindkettejük számára érdemes kiszolgálni a közös célcsoportot. Az új felület azt hivatott szolgálni, hogy a kulturált, felelős kutyatartók ne maradjanak ki semmi jóból, ők is könnyedén, lemondások nélkül hódolhassanak az utazás szenvedélyének. Már a kezdetekkor többszáz szálláshely csatlakozott a kutyabarát vendéglátóhelyeket összegyűjtő portálhoz, meglátva a lehetőséget a nem elhanyagolható kutyás közösségben. (x)