A Ritz-Carlton és az InterContinental tulajdonosa a HOTCO konferencián

Forrás: turizmus.com

 2017. január 19. 12:30

A milliárdos üzletember, Khalaf Ahmad Al Habtoor lesz az egyik kiemelt résztvevője a január 30-31-én megrendezésre kerülő HOTCO szállodaipari konferenciának Budapesten. Ez az első szállodabefektetési konferencia (hotconf.com), amely kizárólag KKE régióra és a Kaukázus térségére összpontosít.

Khalaf Ahmed Al Habtoor

 

Khalaf Ahmed Al Habtoor, az Al Habtoor Group tulajdonosa az 1970-es években alapította cégét az Egyesült Arab Emirátusokban, ma ez az egyik legsikeresebb vállalat a régióban. Tevékenysége sokrétű, a vendéglátástól és szállodaipartól az ingatlankereskedelemig és az autóiparig sokmindenre kiterjed.

Magyarországon is több érdekeltsége van, 2012 óta tulajdonában van a The Ritz-Carlton Budapest és az InterContinental Budapest, valamint a Rumbach Center és a Dorottya Udvar. Annak idején személyesen jelent meg a The Ritz-Carlton Budapest megnyitóján, ahol találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Magyarországi befektetéseiért 2016-ban megkapta a Magyar Köztársaság Tiszti Keresztje érdemrendet.

A HOTCO konferencia a tervek szerint 300 résztvevő számára biztosít majd találkozási lehetőséget a befektetőkkel, szállodatulajdonosokkal, ingatlanfejlesztőkkel, bankokkal, globális és regionális szállodavállalatokkal, online foglalási rendszerekkel és a közösségi gazdaságnak a szállodapiacra fontos hatást gyakorló cégei szakembereivel.

Információk ITT.