Folytatódnak a fejlesztések a zalakarosi MenDanban

Forrás: turizmus.com

 2015. május 15. 15:15

Egy év telt el azóta, hogy MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ****superior néven újra a MenDan márka alatt működik Zalakaros egyik legnagyobb szállodája. A „visszatérés" rengeteg fejlesztést hozott a hotel életébe.

2014 nyarán elkészült az 530-féle bort felsorakoztató, a környéken egyedülálló MenDan Borbarlang,a Smaragd kávézó pedig 100 négyzetméteres terasszal, kínálatában kávé- és süteménycsodákkal bővült. A vízi világban helyet kapott egy új infraszauna, a medencetérben vadonatúj rattan napozóágyakon lehet pihenni, megszépült a napozó- és panorámaterasz. Megújult a szálloda fitneszterme is: 9 új Technogym kondigéppel és egy ingyenesen használható Flabélos géppel egészült ki a repertoár. A Topáz Beauty újdonsága a krioszauna, a meleget kedvelők örömére új csokicsöves és Sweet Dream szoláriumok érkeztek a házba.

 

Mindeközben a rendezvényekről sem feledkeztek meg: egy 50 és egy 100 négyzetméteres, természetes fényű meeting termet alakítottak ki, új technikai felszerelésekkel.

Aretró stílusú játszóbarlangot, a Coral FunHouse-t a MenDan fedett „játszótereként" emlegetik, elsősorban a 6-8 év feletti gyerekek és a felnőttek szórakoztatására hozták létre. Biliárdasztallal, dartsszal, X-box-okkal, kártyázási lehetőséggel kínál szórakozási lehetőséget, a hozzá kapcsolódó bár italokat és snackeket kínál.

 

A szálloda hasonló lendülettel készül a 2016-os évre is, a további fejlesztések elsősorban az épület átalakítását szolgálják – tájékoztatta szerkesztőségünket Mátyás-Dömötörfy Ildikó marketing igazgató.