Szálláshely-vendéglátás

Együttműködik a Szallodak.hu és a Caramell

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá Tatár György, a szallodak.hu és a cegeshelyszinek.hu tulajdonosa, valamint Glázer Tamás, a Caramell Premium Resort szálloda igazgatója.

Forrás: turizmus.com | 2017. január 6. péntek 11:54 nyomtatás

A két cég sajtóközleményben fogalmazta meg, hogy a gazdasági érdekek, az értékesítési célok közös, hatékonyabb piaci érvényesítése, valamint a szálloda konferenciaközpontjának és szolgáltatásainak láthatóbbá, elérhetőbbé tétele érdekében fogtak össze, a MICE szegmens számára. A cegeshelyszinek.hu portálon minden, a szállodára releváns aloldal és a főoldal is állandó, kiemelt megjelenést biztosít a szállodának, melyet B2B hírlevelekkel is támogatnak.

 

Glázer Tamás a sajtóanyagban kiemelte, hogy a bükfürdői Caramell Premium Resort novemberi, szakmai megnyitását követő próbaüzem sikeres befejezésével a ház valamennyi szolgáltatása elérhetővé vált, s az értékesítési stratégiában prioritást élvez a MICE. Bükfürdő, mint hivatásturisztikai desztináció újdonságnak számít Magyarországon, melyet nem csak a Caramell, majd' 700 személy befogadására alkalmas rendezvénykapacitása támogat, hanem a korábbinál gyorsabb megközelíthetőség is (a nemrég átadott M86 gyorsforgalmi útnak köszönhetően a menetidő Budapest-Bükfürdő viszonylatban 2 óra alá csökkent). A közvetlen értékesítést támogatja a cegeshelyszinek.hu és a szálloda közötti stratégiai megállapodás, mely a személyes kapcsolatrendszerek és értékesítési prioritások összehangolásával mindkét fél részére előnyöket biztosít.

Tatár György a sajtóanyagban azt emelte ki, hogy a rendezvényszektorban kifejtett értékesítési tevékenységük az előző években kifejezetten eredményes volt, tavaly már több mint 450 rendezvényt biztosítottak partnereiknek. A cég által biztosított magas rendezvényszám miatt, szolgáltató partnereik részéről erős igény mutatkozott, hogy MICE megrendeléseikből súlyozottan biztosítsanak üzletet. Ennek első példája a Caramell Premium Resort szállodával megkötött stratégiai megállapodásuk.

Megosztás:

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás. A hozzászóláshoz