Magyar siker a Jamie Oliver Groupnál

Forrás: turizmus.com

 2016. július 28. 16:33

2016. július 27-én este hirdették ki Londonban az Év Éttermi Nyitása Díjat a Jamie Oliver Groupon belül. A díjat egyöntetű szavazattal idén a Budavári Jamie's Italian kapta, megelőzve olyan országokat, mint India, Szingapúr, Hong-Kong, Hollandia, Cyprus, Kanada és Brazília.

Jamie Oliver és Gennaro Contaldo személyesen adta át a díjat Zsidai Zoltán Roy-nak, a Zsidai Gasztronómiai Csoport vezetőjének.

A díjjal párhuzamosan kihirdették azt is, hogy a budapesti étterem a világ 5 leglátogatottabb Jamie's Italian étterme között van.

A díjat az az étterem kapta, amelyik minden szempontból a legjobban teljesít a nyitást megelőző és a nyitó időszakban. Az együttműködési képességet, a motivációt, az értékrendet, a szervezettséget, a profi hozzáállást, a minőségi munkát nézik minden területen: a konyhán, az étteremben és a háttérben is.

A Jamie Oliver Group és a Zsidai Csoport több hónapos előkészületek és felkészülés után idén májusban nyitotta meg közös éttermét, a Jamie's Italiant Budapesten, a Budai Várban, mely azóta hazai és külföldi vendégek kedvence lett.