Megnyílt a Hello Budapest Hostel

 2014. július 31. 16:08

Július 30-tól fogad vendégeket a Budapest 9. kerületében, a Gönczy Pál utcában megnyílt Hello Budapest Hostel.

A 7 szobás hostel fő célcsoportja a hátizsákos turisták, ösztöndíjas külföldi diákok, az élményvadász turisták – fogalmaznak. A kapacitást szeretnék hamarosan tovább bővíteni.

 

A központi fekvésű, teljesen felszerelt, olcsó és barátságos szálláshely egy nemesi kúriában kapott helyet, Budapest egyik legnépszerűbb városrészében közel a Nagycsarnokhoz, a környéken számos étterem, kávézó és bár található.

 

A hostelben 4 különböző szobatípus érhető el, összesen 28 ággyal. Minden szoba kábeltévével felszerelt, a közös fürdőszoba és WC a folyosón található. Nyilvános parkolási lehetőség a ház előtt biztosított, felár ellenében. A hostel a tömegközlekedés minden fajtájával (villamos, metro, busz) könnyen megközelíthető.

 

A hostelben 24 órás recepció működik, mely egyebek mellett ingyenes térképeket, Budapest kártyát, szervezett gyalogos, kerékpáros vagy buszos túrákat és hajókirándulásokat is kínál a turistáknak.

 

Az Ingyenes szolgáltatások között az alábbiak találhatók: ágynemű, törölköző, hajszárító, WIFI, számítógép sarok, média terem, konyhahasználat, csomagszoba, zárható szekrények. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: légkondicionáló, reggeli, mosoda.

 

A hostel vezetője egyben a sales manager Borka Orsolya.

Info: www.hellobudapesthostel.com. Telefon: +36 30 443 4000, cím: 1093 Budapest, Gönczy Pál utca 1. (9. kerület) .