Megújult a hah.hu

Forrás: turizmus.com

 2016. november 27. 13:10

Az MSZÉSZ bükfürdői közgyűlésen bemutatták a szállodaszövetség megújult honlapját, amely a korábbinál attraktívabb megjelenéssel és korszerűsített tartalommal várja a hah.hu címre látogatókat.

Az átalakítás célja az attraktívabb felület és a közösségi aktivitás erősítése volt – hallhattuk a fejlesztő Confhotel Development Kft. képviseletében a megújult holnapot bemutató Kovács Anettől. Felmérésük szerint ugyanis minden ötödik lájkolás mobileszközről érkezik a honlapra – ennek támogatását, fokozását szolgálja az új, reszponzív webdizájn.

Kovács Anett (Confhotel) bemutatja az új honlapot


Változott a tartalmi struktúra is, átalakult a fő oldal, hangsúlyosabb lett a vizuális megjelenés, így a korábbinál több és nagyobb képeket használnak, továbbá kiemelt helyre került a tagszállodák foglalási menüpontja.

Az átalakítás új lehetőségeket kínál a társult tagok számára is, mert a főoldali blogba is kikerülhet rövid képes-szöveges ajánlójuk, tehát mostantól jobban szem előtt lesznek.

A tagi adatlapok fejlesztésénél szintén a látványosabb, képi megjelenés volt a fő cél. Az adatmódosítás rendje azonban nem változott, az adatok frissítése, feltöltése továbbra is a tagok feladata.

Az MSZÉSZ megújult honlapja