Solvatory, a szállodamenedzsment új generációja

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 18. 14:38

Pécsen tartotta meg első rendezvényét a Fáska Gábor szakmai vezetésével induló Solvatory, a szállodamenedzsment új generációja.

Az előadás helyszíne a pécsi Corso Hotel volt, amelyen a környező régiók szállodáinak igazgatói, menedzserei és tulajdonosai vettek részt.

A legtöbb szállodának nincs ideje, információja és költségkerete az elengedhetetlen online technikák megfelelő elsajátítására. A Solvatory megoldást nyújt olyan költséges és fontos szállodai területek kiszervezésére, mint például a Revenue management és Social Media management. A legújabb szállodai online értékesítési módszerek bevezetését, kialakítását és karbantartását vállalja szállodák számára.

Az előadást Fáska Gábor nyitotta meg, aki bemutatta a Solvatory szakmai hátterét, valamint a turizmus fontos történelmi időszakait, trendváltozásait, és az online világba történő beépülését szemléltette érdekes példák bemutatásával.

A következő előadásokat szintén a Solvatory szakmai csapata tartotta. Szó esett az OTA-k fontosságáról és megfelelő kezelésükről, kiemelve a napi árazás és az ehhez kapcsolódó speciális technikák használatát. Hasznos tanácsok hangzottak el a direkt foglalások növelésének elérésével kapcsolatban is.

Érdekes prezentációt hallhattak a résztvevők a Web 2.0-val kapcsolatos újdonságokról, a GoogleAnalytics, Adwords és Tripadvisor sajátosságairól és bennük rejlő értékesítési és marketing lehetőségekről. A My e-Hotel mobil optimalizáció technikája és kimondottan szállodákra szabott okostelefon alkalmazása is külön fejezetet kapott, csakúgy, mint a standardok bevezetésének és alkalmazásának fontossága az értékesítés és operáció területén egyaránt.

Az előadásokat Fáska Gábor zárta, aki elmondta, hogy a magas foglaltság eléréséhez mennyire fontos a turisztikát is meghatározó trendek követése, az új technikák alkalmazása, valamint hogy ebben a Solvatory milyen módon tud segíteni.

Az eseményt záró networking során az esetlegesen felmerülő kérdésekre kaptak hasznos és előremutató válaszokat az érdeklődök.

Bővebb információ: www.solvatory.hu. (x)