Kinevezések a Mellow Mood Hotels-nél

Forrás: turizmus.com

 2016. május 31. 15:37

Több hotelt is érintenek a szállodacsoport személyi változásai, mellyel a cégcsoportnál dolgozó kollégák másik szálloda vezetéséért lesznek felelősek, mások pedig előrelépési lehetőséget kaptak karrierjükben.

Fazekas Tamás szállodaigazgató a Buddha-Bar Hotel Budapest vezetése mellett a Párisi Udvar szállodaigazgatói pozícióját is betölti. A stabil vezetés kialakítása érdekében május elejétől a már 9 éve a csoportnál dolgozó Járvás-Hal Nikoletta átadta az Estilo Fashion Hotel és Cosmo City Hotel vezetését, és a Buddha-Bar Hotel Budapest és a Párisi Udvar hotelek szállodaigazgató helyettesi pozícióit látja el.

A fent említett két Váci utcai szálloda vezetését a szinte cégalapítás óta a Mellow Mood Hotels csoportnál dolgozó Schwindt-Kiss Andrea szállodaigazgató vette át, aki kinevezése előtt 3 évig a Star City Hotel és Mirage Fashion Hotel vezetését látta el. Feladatait a mellette szorosan dolgozó Nagy Barbarának adta át, aki a szakmai fejlődési lehetőséget biztosító Mellow Mood Akadémia díjazottja lett a tavalyi évben, ezzel is bizonyítva szakmai tudását.

Szintén változás történt a Marco Polo Top Ho(s)tel vezetésében, mivel a 14 éve a csoportnál dolgozó és 10 évig igazgatói feladatokat ellátó Ignácz Judit új kihívások elé néz a cégcsoporton belül. Feladatait a szintén Mellow Mood Akadémia díjazott Csvórics Enikő vette át.