Összeállt az Aria Hotel Budapest kezdő csapata

Forrás: turizmus.com

 2014. november 11. 19:14

A Bazilika tőszomszédságában, a Hercegprímás utca 5. szám alatt nyitja meg kapuit jövő év elején a zenei koncepcióra épülő Aria Hotel Budapest. Bemutatjuk a vezetői teamet.

A Library Hotel Collection tagjaként 2015 márciusában nyitó ötcsillagos butikszálloda igazgatója Stelkovics Judit. A fiatal szakember többek között értékesítési és marketing területen szerzett korábban tapasztalatokat több budapesti belvárosi szállodában. Elérhetősége: judit@ariahotelbudapest.com.

A menedzsment másik oszlopos tagja director of operation pozícióban Mario Magalhaes, aki korábban számos budapesti és nemzetközi ötcsillagos szállodában erősítette a Food&Beverage és az operatív csapat munkáját. Elérhetősége: mario@ariahotelbudapest.com.

A hotelben jelenleg is zajló munkálatokat a szálloda részéről már egy ideje Kecskeméthy Zoltán koordinálja. A jelenleg project managerként tevékenykedő fiatal szakembernek nem ez az első szállodanyitási projektje, ő a nyitást követően room division managerként erősíti majd az Aria Hotel Budapest csapatát. Elérhetősége:zoltan.k@ariahotelbudapest.com