Új igazgató a Cascade Resort & Spa élén

 2014. április 17. 20:03

Boldizsár Péter, aki tavaly nyár óta igazgatta a demjéni Cascade Resort & Spa-t, családi okokból visszatért Siófokra. A szálloda vezetésével március 31-től Martini Emilt bízták meg.

A szakember 2012 elején, még a pályázati folyamatban kapcsolódott be a projektbe kommunikációs tanácsadóként, 2014. január 1-jétől pedig értékesítési és marketingigazgatóként dolgozott a Cascade-ban.

A fiatal szakember korábban marketing- és kommunikációs területen tevékenykedett, többek között a Juventus Rádióban, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban, valamint az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökségnél. Elérhetősége: martini.emil@cascaderesort.hu.

A szállodaigazgató munkáját a demjéni fürdő szintén új igazgatója, Magony Ferenc segíti majd, aki ezt megelőzően a makói Hagymatikum Fürdő üzemeltetési igazgatói posztját töltötte be.

A hotel és a meglévő gyógyfürdő mellett épülő különleges barlangfürdő várhatóan június végén nyitja meg kapuit.

 

Boldizsár Péter kérdésünkre elmondta: munkáját nem tudta összeegyeztetni a családi élettel, ezért inkább új kihívásokat keres a szakmában. Elérhetőségei: boldi.peter@freemail.hu, 20/4448486.