Új munkatársakkal erősít a Microcosmos

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 13. 14:07

Átszervezéssel indul az őszi szezonnak és a megnövekedett igények miatt új munkatársakkal erősít a Microcosmos, melynek csapata így 11 fősre bővül.

Horváth Orsolya (project.manager@microcosmos.hu)  a Margitszigeti szállodák revenue manageri pozíciójából váltott project managerre.

Rácsai Cecília (assistant@microcosmos.hu) project asszisztensként kezdte idegenforgalmi karrierjét, Ibrahim Emire (emire.ibrahim@microcosmos.hu) pedig project asszisztensből junior project manageri pozícióba lép elő, mindhárman Méry Linda senior executive vezetése alatt működő részlegben vetik bele magukat a DMC-k világába.

Körmendy Alexandra (project.assistant@microcosmos.hu) a Tumlare-tól igazolt át és project assisztensként erősíti azt a részleget, melyet Csákvári Dóra senior executive vezet és Szemán Gabriella senior project manager támogat.

Bogsch Nóra (nora.bogsch@microcosmos.hu) senior project manager, családalapítással töltött hosszú évek után visszatér a munka világába és a csapatba, elsősorban ajánlatok készítésével és on-site lebonyolítással foglalkozik majd, egyelőre részmunkaidőben.

Változatlanul Szórádi Nóra felel az IT, a pénzügyek és az irodavezetésért, Réfi Oszkó Dorottya az üzletfejlesztésért és Rácsai Ágnes a cégvezetésért.