Vivek Badrinath az Accor globális vezérigazgató-helyettese

 2014. január 27. 16:19

Vivek Badrinath lett az Accor globális vezérigazgató-helyettese. A marketing, a digitális megoldások, a disztribúció és az információs rendszerek irányítása lesz majd a feladata. Vivek Badrinath a Csoport felső vezetésének is tagja lesz, a megbízás 2014. március 1-jétől lép életbe.

A kinevezésre reagálva Sébastien Bazin, az Accor elnök-vezérigazgatója ezt mondta: " Vivek Badrinath olyan területekért lesz ezután felelős, amelyek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a csoport sikerességében és márkái fejlődésében."

Vivek Badrinath 1969-ben született. Diplomáit az École Polytechnique és az École Nationale Supérieure des Télécommunications (ENST) iskolákban szerezte.

Vivek Badrinath karrierjét 1992-ben kezdte a Francia Ipari Minisztériumban. 1996-ban csatlakozott az Orange csapatához különböző műszaki pozíciókat betöltve a hossútávú hálózatok részlegében, mielőtt  2000-ben a Thomson India vezérigazgatója lett. 2004-ben tért vissza az Orange-hoz mint a mobil tevékenységekért felelős műszaki igazgató. 2009-ben csatlakozott az Orange felső vezetőségéhez a hálózati és üzemeltetési részleg vezetőjeként. Ezután 2010 áprilisától 2012 áprilisáig az Orange Business Services ügyvezető igazgatójaként dolgozott, mielőtt 2013. május 1-jén kinevezték a cég innovációért,  marketingért és technológiai újításokért felelős vezérigazgató-helyettesévé.