A hónap beruházója lett a budapesti fürdővállalat

Forrás: turizmus.com

 2016. február 10. 17:31

A Nemzetgazdasági Minisztérium „Díj a sikeres vállalkozásokért" elismeréssel jutalmazta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t folyamatos fejlesztéseiért.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által 2013 augusztusában alapított „Díj a sikeres vállalkozásokért" elismerést minden hónapban – független szakértőkből álló zsűri ajánlása alapján –három kategóriában (A hónap beruházója; A hónap kis- és középvállalkozása; A hónap induló vállalkozása) adják át.

A díj célja, hogy elismerje, ismertté tegye és ösztönözze azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, kis- és középvállalkozásokat és induló cégeket, amelyek hozzájárulnak hazánk gazdaságának növekedéséhez, és például szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához.

A hónap beruházójának választott Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. – az indoklás szerint – folyamatos és saját erőből megvalósított fejlesztéseivel évek óta emeli Budapest turisztikai vonzerejét.

A díjat Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át Szőke Lászlónak, a BGYH Zrt. vezérigazgatójának (Fotó: Dede Géza/NGM)