Disneylandet népszerűsíti az Air France

 2013. június 13. 15:38

Az idén 20. születésnapját ünneplő párizsi Disneylandben az Air France által meghirdetett játéknak köszönhetően most egy négytagú család (2 felnőtt, 2 gyermek) életre szóló élményben részesül.
A 2013. június 10. – 2013. július 15. között zajló „Foglalj helyet Disneyland-be” című játék szerencsés nyerteseit ugyanis az Air France Párizsba röpíti, ahol a család egy hosszú hétvégét tölthet mesés körülmények közt. Természetesen a szállást is a Disney hotelben foglalják számukra.
A nyereményért a Foglalj Helyet Disneylandbe játék weboldalán Disneyland-hez kapcsolódó kérdéseket kell megválaszolni. A játék időtartama alatt hetente 10 kérdésre kell készülni, minden helyes válasz pontot ér. A pontozásba beleszámít az is, hogy mennyi idő alatt sikerült az adott kérdést megválaszolni. Amennyiben egy játékos rendelkezik érvényes Air France foglalással, a foglalási kód megadásával tovább növelheti pontszámát. A főnyeremény mellett a heti nyereményekért – 25 db páros belépő Disneyland-be - is érdemes versenyezni. A heti nyerteseket az adott heti 10 legjobb eredménnyel rendelkező játékosok közül sorsolják ki, míg a fődíjat az öt heti, összesített eredmény alapján ítélik oda.
Az Air France és a 20 éves Disneyland azokra is gondolt, akik nem vesznek részt a játékban, de szeretnének eljutni a mesék birodalmába: az érvényes Air France foglalással rendelkezők 2013. július 31-ig 20 EUR kedvezménnyel vásárolhatnak Disneyland-belépőt.
A játék weboldala: http://www.foglaljhelyetdisneylandbe.hu/hu