Elindult Hegykő reszponzív honlapja

Forrás: turizmus.com

 2015. február 28. 09:52

Megújult honlappal, új kiadvánnyal és nyereményjátékkal készült az Utazás Kiállításra Hegykő.

Az Utazás Kiállításra meghirdetett nyereményjáték már a település megújult, reszponzív honlapjára csábította az érdeklődőket. A honlap tartalma és szerkezete nem, csak „tudása" változott, a közeljövőben a képállományt frissítik, a magánszálláshelyekhez többnyelvű bemutatkozó szöveget töltenek fel.

 

A kis mérete ellenére évente több mint 100 ezer vendégéjszakát számláló település ezúttal sem hazudtolta meg magát, 26 négyzetméteres önálló standdal volt jelen az Utazáson, a pult mögött Szigethi István polgármester és Jakab Zsolt jegyző, a Hegykői Turisztikai Egyesület elnöke köszöntötte az érdeklődőket. A polgármester hagyományosan személyes levélben invitálta meg vendégeiket a kiállítás első napján a Fertő Világörökség Egyesületnek is helyet adó standhoz, hiszen a község kiemelten fontosnak tartja a vásári megjelenést. „Ma már nem kell térképen jelölnünk, hol van Hegykő, bemutatás helyett a visszatérő vendégekkel való kapcsolatápolásra használjuk a kiállítást" – mondta lapunknak Jakab Zsolt.

A vásárra - a nagyobb szolgáltatók bemutatkozó anyagai mellett – a Fertő-Hanság Nemzeti Park turisztikai programajánlójával, egy kisebb méretű imázs kiadvánnyal és túratérképpel készültek, az A/4-es méretű, 26 oldalas új imázs kiadványuk nyárra, a július 10-19 között megtartott Tízforrás Fesztiválra készül el.