Tizennyolc millió eurós fejlesztés Nassfelden

Forrás: turizmus.com

 2014. október 21. 17:59

Karintia legnagyobb síparadicsomában új szálláshelyekkel és attrakciókkal készülnek a 2014/15-ös téli szezonra. A beruházások értéke 18 millió euró.

Teljes felújítás után nyitja meg kapuit a Hotel Wulfenia Hotel and Spa, közvetlenül a sípályáknál. A 70 szobás, többféle szobatípust kínáló négycsillagos szálloda 2014-ben teljes átalakuláson ment keresztül, kinti és benti medencével, többféle szaunával, könyvtárral és fitneszcentrummal az idei szezonban már gazdag kínálatát nyújtja a relaxációs és wellnesslehetőségeknek.

A szintén a pályák szomszédságában lévő négycsillagos Alm Resort Nassfeldet 4 házzal és szupermodern alpesi kunyhókkal bővítették. A resort immáron összesen 36, különböző méretű alpesi stílusú apartmant kínál teljesen felszerelt konyhával és étkezővel. A 1500 méteres tengerszint feletti magasságban lévő, modern építészeti megoldásokat felvonultató szálloda közvetlenül a FIS pályánál fekszik, többféle sportlehetőséggel.

A négycsillagos Hotel Nassfeld szintén új, kisebb kapacitású szálláshely, közvetlenül a nassfeldi hotelzónában.

 

A pályarendszeren új szakaszokat hoztak létre, a vendégek komfortérzetét több beruházással igyekeztek javítani. A gyerekeknek új gyakorlópályát létesítettek a Tressdorfer Almnál, szintén új az ügyességet próbára tevő Funslope-Park. Hogy a vendégek szórakoztatása fontos szempont, azt a Ski-Movie versenypályája is bizonyítja. A Zweikofelbahn felvonónál és idéntől a Gartnerkofel négyüléses felvonónál létesített pályán mindenki sztárrá válhat, a lesiklást ugyanis kamerarendszer rögzíti, amit a vendég egyből meg is oszthat ismerőseivel.