Üzletfejlesztési Díjat nyert a KidsOasis Kft.

Forrás: turizmus.com

 2015. január 08. 15:39

Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére 2014-ben második alkalommal hirdették meg az innovatív cégeket értékelő Üzletfejlesztési Díjat. A versenyre nevezett magyar vállalkozások közül a Kidsoasis Kft.-t is díjazták.

A KidsOasis Kft., a családbarát szálláshelyek minősítését célul kitűző kezdeményezéssel pályázott a díjra, és a független szakmai zsűri a döntése alapján a harmadik helyezett lett. A Fődíjat a Bconhunt Kft. nyerte el.

Az Üzletfejlesztési Díjat 2013-ban azzal a céllal indította útjára, hogy ráirányítsa a figyelmet a leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásokra, továbbá az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. Ezen túl a kiírók célja, hogy lehetővé tegyék a pályázó cégek számára az innovatív ötletek megvalósításával, piacra vitelével kapcsolatos tanulást, növelve ezzel versenyképességüket. A díj különlegessége, hogy a pályázók egy innovációs átvilágítás keretében objektív visszajelzést kaphatnak az üzleti újdonságok létrehozásával kapcsolatos folyamataik erősségeire és fejlesztendő területeire vonatkozóan.