Ronan Air néven indulna az új magyar légitársaság

Forrás: hvg.hu

 2017. június 01. 13:14

Huszonkét úti célba repülne a tervek szerint a budapesti székhelyű Ronan Air légitársaság, amelyet a srí lankai tiszteletbeli magyar konzul alapított – írta a hvg.hu.

Mint írják, már munkatársakat is toboroz a Ronan Air Kft., amely az angol nyelvű álláshirdetések szerint egy Budapesten működő új, menetrendszerinti járatokat üzemeltető légitársaságot indítana 22 nemzetközi úti céllal.

A hvg.hu információi szerint az egyik hirdetésben kereskedelmi menedzsert keresnek, aki többek között a leendő légitársaság belföldi és nemzetközi marketingstratégiájának kialakításáért is felelne. Egy másik hirdetésben titkársági és pénzügyes kollégát keresnek.

Fotó: rgroup-intl.com

A leendő dolgozóknak július 1-jén már munkába is kellene állniuk Pest megyében, bár a munkavégzésük helye a hirdetések szerint rugalmas lenne.

Mint ismert, a Ronan Air Kft. neve 2014-ben bukkant fel először, akkor jegyezték be. A cég tulajdonosa Godaliyanage Rohan Nanayakkara, aki 1993 óta képviseli Magyarországot Srí Lankán tiszteletbeli konzulként.

Az airportal.hu híroldal három éve azt írta, hogy a konzulátus az R-Group International csoport címén található, amely több vállalkozást is magába foglal, többek közt a Ronan Airt is.

Már él a www.ronanair.com is, bár egyelőre csak az R-Group International oldalára mutat.

A Ronan Air tervezett útvonalhálózata

Fotó: rgroup-intl.com/

Az R-Group International honlapján útvonaltérképet is találni, amelyen Nagy-Britanniától és Dániától egészen Jordániáig terjednek a célállomások, illetve érdekesség, hogy a budapesti mellett a debreceni, egy pécsi és egy szegedi reptér is szerepel az egyik ábrán.

Kapcsolódó cikkek