Éjjel-nappali kerékpárszervíz állomás nyílt Mátrafüreden

Forrás: turizmus.com

 2024. május 08. 15:51

Mátrafüreden elkészült az új, modern kerékpárszervíz állomás, amely a kerékpározás szerelmeseinek lett kialakítva. Az új szervízpont minden nap, éjjel-nappal elérhető, így garantálva, hogy a kerékpárosok bármikor hozzáférhessenek a szükséges szervízszolgáltatásokhoz.

A Mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa a Gyöngyös-Mátra TDM-mel együttműködésesben nyitotta meg a létesítményt, kifejezetten azoknak a kerékpárosoknak, akik a Mátrában tervezett túráik előtt vagy után szeretnék kerékpárjaik karbantartását vagy gumijaik felfújását elvégezni. A projekt megvalósítását a 4 Évszak cégcsoport vállalta, míg a szerelőtornyot a helyi TDM szervezet biztosította - közölték.

kerkeparosszerviz_matra

Az új szervízpont minden nap, éjjel-nappal elérhető

Fotó: Mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa

A kerékpárszervíz állomás megnyitása azért is aktuális, mivel ezen a héten kerül megrendezésre a Tour De Hongrie kerékpárverseny, amely jelentősen növeli a régióba érkező kerékpárosok számát. Az állomás nemcsak praktikus megoldást nyújt a biciklis turisták esetleges problémáira, hanem hozzájárul a régió kerékpárosbarát környezetének fenntartásához is.