Hahn Air-sikerek

Forrás: turizmus.com

 2017. február 07. 13:42

A Hahn Air mérföldkőhöz ért, miután utazási irodai partnerei száma elérte a százezret. 2017-ben tagja lett az Irish Travel Agent Association, melynek segítségével növelheti piaci jelenlétét az ír piacon.

A Hahn Air bemutatta nyári menetrendjét, amelyben a düsseldorfi és Frankfurt Egelsbach-i központú charter, illetve menetrendszerü járatait Cessna Citation tipusú luxus business jetekkel üzemelteti. A nyári szezonban heti két alkalommal (hétfő és péntek) repülnek Düsseldof és Luxemburg között.

Daniel Rudas a Hahn Air Lines vezérigazgatója sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy az ultra modern business jetekkel az utasoknak egyedülállóan magas színvonalú repülésben lehet részük, és idén nagyobb charter forgalmat szeretnének lebonyolítani. Hangsúlyozta, hogy code-share partnerükkel, a Luxair-rel kiemelkedően jó az együttműködés, amely hozzájárul a járatok sikeres üzemeltetéséhez.

A Hahn Air honlapján megtalálhatók a legújabb tájékoztató lapok, amelyek a „Brosures” menü alatt tölthetőek le. A GDS Ticketing Assistance címszó alatt pedig megtalálhatóak a praktikus tájékoztatások a jegyértékesítő ügynökök számára, GDS-enként.