Sörcsap a szobában, sörhűtő a zuhanyzóban

Forrás: turizmus.com

 2017. március 17. 10:31

Míg eddig többnyire csak a borra épülő szállodákban gondolkodtak a befektetők, az amerikai Ohio-ban elkezdték a sörre alapozott hotel bevezetését, ráadásul úgy, hogy a hozzá való pénzt a sörimádók adnák össze.

Nagy az érdeklődés, mivel a korlátlan sörfogyasztás izgalmas attrakciónak tűnik. A Travel & Leusire adja hírül, hogy a BrewDog sörgyár elindított egy reklámkampányt, mely szerint, ha 150 dollárt adományozol, akkor egy éjszakát lakhatsz majd a DogHouse nevű hotelben.

Az 50 szobás szálloda szervesen hozzátartozik majd a BrewDog új sörgyárához, ami Ohio állam Columbus városában épült.

A szolgáltatások igazi sörrajongóknak valók: sörcsap minden szobában, amelyből a gyár híres söre, a Punk IPA, folyik majd. Egy kis hűtőszekrény a zuhanykabinban, tele sörös üvegekkel, hogy a vendég tusolás közben is tudjon kortyolgatni kedvenc italából. De ha inkább a kádban való fürdést kedveli a vendég, akkor kádból is csapolhat.

A sörhotelben a vendég akár a kádból is csapolhat

 

Az étteremben limitált kiadású sörkülönlegességek is kaphatók majd, amelyek a hotel mellett fekvő gyárból érkeznek, napi utánpótlással. A wellness részlegben elsősorban sörös alapanyagú kezeléseket alkalmaznak.

Sör jár a reggelihez, ebédhez és a vacsorához, sőt a fürdéshez is: a luxusapartmanokban a jazzucit teleöntik a komlós-malátás langyos itallal, amely jót tesz a bőrnek.

A BrewDog gyár első menetben 75 ezer dollárt szeretne begyűjteni. Minél több pénzt adományoz egy vendég, annál több élményben lehet része a szállodában. Lehet készíttetni saját sört, vagy akár kibérelni a szállodát egy luxus születésnapi bulira.

A szálloda tervezett nyitása 2018 szeptembere.

 

Kapcsolódó cikkek