A Tanyacsárdában indulnak a garantált lovasbemutatók március 1-től

Forrás: turizmus.com

 2015. február 25. 16:25

Márciusban az Új Tanyacsárdában már minden szerdán és vasárnap tartunk garantált lovasbemutatót 11.30-as kezdéssel, áprilistól minden nap lehet csatlakozni a programhoz. Májustól már napi 3-5 program is várható, csoportokat, és egyéni vendégeket is várunk szeretettel!

Megnyitottunk!

Az Új Tanyacsárda, mely Lajosmizse Budapest felé eső részén található mintegy 50 hektárnyi területen, üde zöld színeivel, hatalmas árnyékos teraszával újra várja kedves vendégeit. A tanyasi gasztronómiai élmények mellé szeretettel ajánljuk a káprázatos lovasbemutatóinkat.


A jó kis tanyasi pálinka és a házi készítésű, frissen sült pogácsa megkóstolása után egy kis kocsikázásra invitáljuk vendégeinket az Alföld homokbuckái között.  Ha megtekintették a csodás méneshajtást, fedett tribünről szemlélhetik a bemutató eseményeit. Végül megismerkedhetnek az őshonos magyar állatokkal is.

Egyéb időpontban is vannak bemutatóink, melyek elérhetőek honlapunkon a Szolgáltatásaink/Lovasbemutató/Időpontok menüpont alatt.

Közkedveltek a reggel 09.00 órási bemutatóink, melyek után a vendégeink magyaros hidegtálat fogyaszthatnak el.

Természetesen előzetes egyeztetés alapján a fenti időpontokon kívül bármely időpontban szívesen rendezünk lovasbemutatót.

Tanyacsárda Kft.

6050 Lajosmizse, Bene 625.
Tel: +36 76 356 010

E-mail: tanyacsarda@tanyacsarda.hu
Weblap: www.tanyacsarda.hu
Facebook: www.facebook.com/tanyacsardalajosmizse

(x)