Ázsia legkedveltebb úti céljaival újít az Ázsiaspecialista

Forrás: turizmus.com

 2015. november 20. 14:45

Bemutatta megújult kínálatát viszonteladói számára az Ázsiaspecialista. A délkelet-ázsiai utakra szakosodott iroda a legnépszerűbb úti célokat érintő szolgáltatásainak bővítésével, valamint weboldalának megújításával reagál a folyamatosan változó utazási igényekre.

Az Ázsiaspecialista reggelivel egybekötött szakmai workshop keretében ismertette friss portfólióját viszonteladóinak. Az esemény középpontjában az utazási iroda újrastrukturált kínálata, azon belül is a személyre szabható utak álltak, ezek jelentik ugyanis az Ázsiaspecialista megújult, egyedi kínálatának gerincét.

„Az utazók igényei napjainkban nem csupán gyakran, de sokszor radikálisan is változnak. Ezt mi nyomon követjük, és folyamatosan alkalmazkodunk" – mondta Vörös Tímea, az Ázsiaspecialista utazási tanácsadója. Hozzátette: „Idén egyre többen keresnek egyedi utakat, amelyeknél az az elsődleges szempont, hogy semmihez ne kelljen alkalmazkodni, kedv szerint, szabadon alakítható legyen. Ennek tükrében a korábbiaktól eltérően mozaikszerűen kombinálható utakat alakítottunk ki, amelyeket mindenki saját igényeihez, illetve pénztárcájához szabhat."

 

A tailor made (személyre szabható) utak sorában mostantól többek között megtalálható Bali, Thaiföld, Malajzia, Kambodzsa, a Maldív-szigetek és Vietnam, utóbbi egyértelműen Ázsia egyik sztárjának tekinthető.

Körútjaik közül kiemelkedik a Malajzia-Kambodzsa-Thaiföld út.

Mindezeken felül az utazási iroda portfóliójában természetesen megmaradtak a csoportos utak, valamint a városlátogatások és a fakultatív programlehetőségek is, amelyeket úgy alakítottak át, hogy átlagon felül kombinálhatóak legyenek.

A felfrissített árukínálat mellett az utaztató weboldala is megújult.