Utaztatás

Borok és hajók: új párosítás

A luxusutak terén új trend kezd kibontakozni, ez pedig a rövid távú hajóutak és a borok felfedezése – írja a svéd Vagabond.se.

Forrás: turizmus.com | 2017. január 5. csütörtök 15:17 nyomtatás

Összekötni a kellemest a kellemessel: ez az, amit a tehetős világjárók szeretnek. Mostanában a mindig is exkluzívnak számító időtöltés, a hajózás és a sommelier-k által gondosan kiválasztott, adjusztált, szakértő, helyi vezetéssel és kóstoltatással egybekötött bortúrák „kötnek házasságot”. Az ezekre benevező turisták pedig a francia, a spanyol vagy az olasz tengerpart közelében élvezhetik mindezt.

 

A kényelmesebbeknek ki sem kell lépniük a szárazföldre, hogy válogassanak a 105 méter hosszú óceánjáró, a Sea Dream kínálatából, amely ezúttal borászatok és kiskereskedelmi hálózatok legjobb szelektált kínálatából töltöget a fedélzeten. Az utasok azért többnyire nem bánják, ha a patinás nevű pezsgők és borok termőterületeivel és helyi pincéivel is megismerkednek, miközben persze nem mondanak le a hajó nyújtotta egyéb szolgáltatásokról, mint a medence, a wellness vagy éppen a kaszinó – teszi hozzá a Vagabond.se tudósítója.

Megosztás:

Hozzászólások

Még nincs hozzászólás. A hozzászóláshoz