„Cool” weblap és kalandutazások a Budavár Tours-tól

Szerző: Pintér Tünde

 2014. április 23. 21:14

A napokban minden platformon jól működő, fejlett keresési és foglalási lehetőségeket kínáló weboldallal jelentkezett a Budavár Tours. Céljuk az utazás kiválasztásának megkönnyítése, a foglalás menetének egyszerűsítése, az árkalkulációk és egyéb információk átlátható prezentálása.

„Az egyelőre béta, de  jövő héttől már teljes verzióban működő website asztali számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon is ugyanazzal a jól kezelhető felülettel jelenik meg, letisztultság, informatív és látványos képi világ jellemzi. Az interaktív menükben könnyű eligazodni, akár egy kattintással vagy épp egy ujjmozdulattal navigálhatunk az országok, programok között” – tájékoztatta szerkesztőségünket Skáfár Balázs, a cég ügyvezetője.

A Budavár Tours és partnereinek árualapjából több mezős kereséssel lehet megtalálni a legideálisabb úti célt. Néhány héten belül biztosításkötésre, autóbérlésre és a tengeri hajóutak foglalására is lesz mód. A fejlesztésnél fontos szempont volt, hogy a foglalás menete egyszerű és átlátható legyen, az utas ne találkozzon rejtett költségekkel.

A programok menüpontban színházjegy és koncertbelépő vásárlására van lehetőség, katalógusaik is letölthetők. Viszonteladó partnereik két héten belül külön hozzáférést kapnak a weboldalhoz.

Szintén újdonság az exkluzív, kiscsoportos, garantált indulású kalandutazások kínálata Irántól Nepálon át egészen az Azori-szigetekig, melyek szintén az új weboldalon mutatkoznak be először. Az új termékre nagy az érdeklődés, az őszi kalandutazásokra már fogytán vannak a helyeik.