Jó hírünk van! A ViaSale Travellel folytatódik a nyár Tenerifén!

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 27. 14:38

A ViaSale Travel a sikeres nyári szezon vége felé is gőzerővel dolgozik tovább, hiszen a Kanári szigeteken sosincs vége a nyárnak.

A Cég tapasztalatai azt mutatják, hogy míg a nyugat- és észak-európai turisták többsége a komoly előnyökkel járó előfoglalási kedvezményeket vette igénybe a tenerifei üdülések megvásárlásakor, addig a magyar Utazóközönség inkább kivárt a last minute ajánlatokra.
Ezen igényekhez alkalmazkodva a ViaSale Travel Utazási iroda továbbra is a legjobb ár-érték arányú last minute üdüléseket kínálja, melyekről a hírleveleiből (feliratkozás itt), és a magyarországi utazási rendszereken keresztül értesülhetnek a ViaSale Travel Partnerei. Az egyetlen kanári-szigeteki hivatalos spanyol-magyar utazásszervező iroda és tenerifei magyar képviselet szeptember végétől, a nyári közvetlen charter járat leállása után is kedvező ajánlatokat biztosít.

Október 30-tól a szintén Budapestről heti rendszerességgel induló közvetlen járattal 7,10,11 napos csomagajánlatokat lehet foglalni az irodánál. A téli csomagajánlatokat érdemes már most lefoglalni, ugyanis az előfoglalási akciók keretében egyes hoteleknél akár 25%-os kedvezmény is elérhető, ezen felül a ViaSale Travel a teljes csomagárból további 5 - 10% FIRST MINUTE kedvezményt biztosít.

(x)