Rodosszal bővít jövőre a Sun & Fun Holidays

Forrás: turizmus.com

 2014. november 20. 18:36

Az idei 35 százalékos forgalombővülés után hasonlóan ambiciózus tervekkel vág neki a jövő évnek a Sun & Fun Holidays, amely 2015-ös nyári árualapját és katalógusát szerda este mutatta be a Marriott Hotelben.

„A Su n& Fun megérkezett" – ez volt a tour operator szerda esti rendezvényének fő üzenete. Nemes Mariann, a cég marketingigazgatója a „megérkezést" úgy magyarázta, hogy mostanra állt fel a teljes csapat, erősödtek meg a partnerkapcsolatok, vagyis immár kellőképpen erős és stabil háttérrel rendelkeznek, amelyre nyugodt szívvel építhetik jövőbeni terveiket.

A katalógusbemutatóra az ország minden részéről érkeztek viszonteladó partnerek, akik a Sun & Fun Holidays vezetőségének és munkatársainak előadása mellett néhány új külföldi szállodai partner prezentációját is meghallgathatták. A rendezvényen okleveleket adtak át a legkiemelkedőbb beszállító partnereknek, és köszöntőt mondott Leith Ben Zakour, a Tunéziai Turisztikai Hivatal magyarországi képviselet-vezetője is.

Tolga Deniz Sariyüce ügyvezető nagyon sikeres évként értékelte 2014-et a Sun & Fun Holidays számára. Nemcsak, hogy elérték, de túl is lépték azt a célt, amit erre az esztendőre kitűztek, ugyanis a tervezett 30 százalékhoz képest 35 százalékkal sikerült bővíteniük forgalmukat. 2015-ben pedig további 32-35 százalékos növekedésre számítanak. Az ügyvezető ezúttal is hangsúlyozta, hogy továbbra sem gondolkodnak franchise irodák, illetve saját irodai hálózat létrehozásában, hanem a jövőben is viszonteladói partnereik közreműködésével folytatják az értékesítést.

 

A magyarországi tour operatorok közül a Sun & Fun Holidays elsőként jelentette meg 2015. évi katalógusát, amely több újdonsággal is szolgált elsősorban annak érdekében, hogy a kiadvány még inkább felhasználóbarát legyen – városonkénti felosztás, szállodák kategorizálása, egységesebb arculat. A weboldalon is számos újítást vezettek be, amelynek az egyik fő eleme, hogy az egyes irodák szinte teljes mértékben saját arculatukra formálhatják, testreszabhatják a tour operator központi honlapját.

Az árualap jövőre egy új desztinációval bővül, mivel Rodosz is felkerül a Sun & Fun kínálatába.

A szakmai előadások után tunéziai finomságokat is felvonultató gálavacsorára invitálták a vendégeket, amelynek végén a TV2 egyik ismert műsorának szereplője, Cinthya Dictator közreműködésével húzták ki a tombolanyereményeket.