Ryanair Business Plus árak az Amadeus rendszerében

Forrás: turizmus.com

 2016. február 04. 15:46

Januártól a Ryanair kifejezetten üzleti utazókat megcélzó Business Plus díjtételeinek foglalására is lehetőség nyílt az Amadeus Light Ticketingen keresztül.

Light Ticketing technológiának köszönhetően az Amadeus az egyetlen GDS, amely lehetővé teszi a repülőjegy-értékesítő irodák számára „fapados" és „hibrid" légitársasági tartalmak foglalását a „hagyományos" légitársasági foglalásoknál már megszokott módon. A megoldás most új funkcióval bővült. Januártól lehetőség nyílt a Ryanair kifejezetten üzleti utazókat megcélzó Business Plus díjtételeinek foglalására is az Amadeus Light Ticketingen keresztül.

A Business Plus árak a következő szolgáltatásokat tartalmazzák:

  • ingyenes módosíthatóság a Ryanair honlapján (csak az esetleges árkülönbözetet kell fizetni);
  • 1 darab, maximum 20 kg-os feladott poggyász;
  • ingyenes reptéri check-in: az utas a reptéren is intézheti a becsekkolást felár nélkül;
  • ingyenes prémium üléshelyfoglalás (az elérhető üléshelyek függvényében): extra lábtérrel rendelkező vagy kijárathoz közeli ülések;
  • ingyenes elsőbbségi beszállítás;
  • ingyenes gyorsított biztonsági ellenőrzés (fast track security) az alábbi reptereken: STN, DUB, CRL, BGY, BCN, MAN, EMA, HHN, WMI, LPL, LGW, CIA, CGN és ATH.

A Business Plus árak indulásával párhuzamosan a Ryanair új csomagfoglalási eljárást is bevezetett. Ennek keretében egy utas akár 3 csomagot foglalhat szegmensenként, a normál és a Business Plus díjtételek alkalmazása esetén egyaránt.

További részletek az Amadeus Light Ticketingről ide kattintva érhetők el. (x)