Új, 3 in 1 brosúra a Cityramától

Forrás: turizmus.com

 2015. június 30. 14:08

Megjelent a CITYRAMA Utazási Iroda legújabb kiadványa, mellyel várhatóan nagy sikert arat a külföldi turisták körében. Az a néhány szakember, akihez már eljutott a leporellószerűen kihajtogatható prospektus, pozitívan nyilatkozott az új kiadványról, mely „három az egyben" logika mentén épül fel.

Egyik felén napi bontásban láthatóak a CITYRAMA garantált budapesti és vidéki városnéző programjai, indulási időpontokkal és árral. A másik oldalon egy hiánypótló részletes Belváros és Várnegyed térkép található, melyen a főbb látnivalók, fürdők, múzeumok, műemlékek vannak feltüntetve, valamint a fontosabb tömegközlekedési megállók. Ezeken kívül található a kiadványban egy sematikus tömegközlekedési térkép is, rajta a 4 metróvonallal és a főbb villamos vonalakkal.

 

A brosúra legnagyobb előnye, hogy kényelmesen zsebre vágható, és minden fontos információ benne van, tömörítve. A könnyű hajtogathatóságának köszönhetően akár használhatjuk egy 25 x 20 centiméteres informatív térképként, vagy heti programajánlónak, ahol könnyen el lehet igazodni, hogy melyik nap melyik városnéző ill. vidéki program foglalható, segítve az itt töltött napok megtervezését. Aki pedig úgy dönt, hogy a nevezetességek között tömegközlekedést használ, akkor praktikus a jól áttekinthető ún. Budapest Navigátor rész.

A prospektus itt letölthető: http://www.cityrama.hu/images/cityrama-navigator.pdf.