Újabb irodáját nyitotta meg a Balla Utazás

Forrás: turizmus.com

 2016. június 15. 15:11

Immár második irodáját nyitotta meg a Balla Utazás, ezúttal a XIII. kerületben. Itt – ahogy a budai irodában is – a legnagyobb utazásszervezők ajánlataival várják az érdeklődőket, nagy hangsúlyt helyezve a családbarát utazásokra, hajós utakra és a sportutaztatásokra.

A Balla Utazás 2015-ben, a Margit körút 12. szám alatt nyitotta meg első irodáját, ezt követően idén júniusban második irodáját Budapesten, a Pannónia utca 28-ban.

Az új iroda – csakúgy, mint a Margit körúti – hétköznap 9.00-17.00 óráig várja az utazási ajánlatok iránt érdeklődőket. Szolgáltatásaink között megtalálhatók belföldi és külföldi nyaraló, üdülő programok, családbarát utak, egzotikus utazások, városlátogatások, körutazások, hajóutak egyaránt (nagy kedvezménnyel, 5 csillagos kiszolgálással)

A Balla Utazás 2015 szeptemberében kezdte meg tevékenységét a Balla Csoport legújabb tagjaként. A Csoport fő tevékenysége  az ingatlanközvetítés, a 16 éves múltra visszatekintő Balla Ingatlanirodák révén. Balla Ákos tulajdonos középtávú tervei közt szerepel további 1-2 iroda megnyitása a fővárosban.

Elérhetőségük:www.ballautazas.hu