Villásreggelin mutatta be prospektusait a Cityrama

Forrás: turizmus.com

 2016. május 04. 18:21

A CITYRAMA Utazási Iroda május 4-én mutatta be mindhárom megújult prospektusát a Grand Café Liberté Kávéházban.

Az üzleti reggeli  prezentációval indult, melyen Erdei Bálint, a Cityrama ügyvezetője a cég történetét ismertette az 1987-es alapítástól kezdve napjainkig.

 

A kezdetben garantált időpontokban, „élő idegenvezetéses" városnézések szervezésével foglalkozó iroda közel 30 év alatt jelentősen átalakult, jelenleg 3 meghatározó üzletága van:

1. Sightseeing Tours: budapesti és vidéki, fél- és egynapos városnézések

2. Személyszállítás: 16 gépjárműből álló saját flotta: személyautók, Mercedes és Ford mini- és midibuszok, 50 fős Bova busz, valamint 3 db eredeti Trabant 601-es.

3. DMC: komplex utazási szolgáltatások

A Cityrama másik ügyvezetője, Szabó Krisztián az elmúlt időszak programváltozásait mutatta be. Kezdetben csak egy prospektussal voltak jelen a piacon, melyben 9 városnézés szerepelt. A 2016/17-es szezonban viszont már 20 különféle programot kínálnak a piros színű SIGHTSEEING TOURS kiadványban (ezek 5 nyelven foglalhatóak), 18 túra szerepel a zöld színű PRIVATE TOURS prospektusban (30 nyelven foglalható) és szintén 5 nyelven foglalható a sárga prospektusban szereplő, kis csoportos, 4 órás IDEAL CITY TOUR.

 

Lévay Balázs, a Cityrama értékesítési és marketing menedzsere a 2016/17-es szezonban debütáló gasztronómiai sétát ismertette a partnerekkel. Az új program a Magyar Turizmus Zrt. 2016-os „Gasztroélmények éve" koncepciójára építve az „Eat Hungary – GourmetWalking Tour" nevet kapta. Májustól októberig, hétfőn, csütörtökön és pénteken 15.00-kor, novembertől márciusig pedig péntekenként 14.00 órai kezdettel indul a tematikus gyalogos városnézés. A program során a magyar konyha különlegességeit, 6 helyen 10 különböző kóstolóval mutatja be angol nyelven az idegenvezető. Az érdeklődő turisták miközben a belvárosi nevezetességekkel ismerkednek biztosan jól is laknak. A különleges sajtoktól és szalámiktól kezdve, a lángoson, hurkán, kolbászon, savanyúságon keresztül a Túró Rudi-ig és kürtőskalácsig bezárólag több magyar specialitást is végigkóstolnak. A program a CITYRAMA irodájából indul és a Belvárosi Piacot (korábbi nevén Hold utcai Piac) érintve a történelmi zsidó negyedben ér véget.

A prezentációk után a reggeli következett,  a találkozó jó lehetőséget biztosított a Cityrama Utazási Irodának és partnereinek egy kötetlen beszélgetésre is.