Irodai asszisztens, Budapest

Forrás: turizmus.com

 2019. február 28. 14:21

Irodai asszisztens - 6 órás

 

Ha mosolygós, szerethető személyiség vagy kiváló kommunikációs képességekkel és precíz munkavégzéssel, valamint szeretnél Budapest egyik legpatinásabb ugyanakkor leginnovatívabb gasztronómiai vállalkozásában a Gerbeaud Csoportban dolgozni, olvass tovább!

Munkád elsősorban a Gerbeaud, Onyx és Émile éttermek mögött álló 200 fős stáb támogatása lesz. Te fogadod elsőként a hozzánk érkező partnereket, eligazítod a telefonon érdeklődőket, levelezel a Hozzád fordulókkal, segítesz az új és kilépő munkatársaknak, támogatod a számlázást és szerződések kezelését, intézed a Házon belüli és azon kívüli ügyeinket, részt veszel HR folyamatok lebonyolításában, asszisztenciát nyújtasz felsővezetőinknek.

Ha Rád vártunk, akkor Te végtelenül kedves vagy, megoldásfókuszod nem ismer lehetetlent, önmagadra és a munkádra egyaránt igényes, precíz ember vagy. Nem fontos, hogy legyen bármilyen tapasztalatod, viszont nagy munkabírású, tanulásra éhes, gyakorlatias egyéniség vagy, aki képes önállóan és csapatban is dolgozni. Excellel és worddel is kiválóan boldogulsz, a matek nem ősellenséged és angolul elfogadhatóan beszélsz.

Bejelentett, részmunkaidős, 6 órás állást ajánlunk, határozatlan idejű szerződéssel.

Fényképes önéletrajzodat várjuk!

(X)

Hasonló álláshirdetések

Rendezvényszervező asszisztens Magyarország egyik legnagyobb rendezvényszervező ügynöksége pályakezdő munkatársat keres rendezvényszervezői asszisztens pozícióba. 2024. június 11. Marketing menedzser turisztikai területen A Budapest Brand nZrt, a főváros hivatalos turisztikai marketing szervezete marketing menedzsert keres hirdetéskezelésre és ügynökségi kapcsolattartásra. 2024. június 07. Nemzetközi piacszakértő – Németország & Ausztria | Visit Hungary A Magyar Turisztikai Ügynökség Cégcsoport leányvállalata, a Visit Hungary Nemzeti Turisztikai Szervezet Zrt. pályázatot hirdet Nemzetközi piacszakértő – Németország & Ausztria munkakör betöltésére. 2022. augusztus 22. Értékesítési és turisztikai munkatárs – Várkapitányság Nonprofit Kft. Dolgozzon Ön is kiemelt kulturális és világörökségi helyszínen a Várkapitányság Integrált Területfejlesztési Központ Nonprofit Zrt.-nél! Legyen Ön is tagja sikeres csapatunknak, hogy részese lehessen a folyamatos megújulásnak és innovációnak! 2022. augusztus 22. Nemzetközi piacszakértő – Lengyelország, Csehország, Szlovákia (V4 országok és Románia) | Visit Hungary A Magyar Turisztikai Ügynökség Cégcsoport leányvállalata, a Visit Hungary Nemzeti Turisztikai Szervezet Zrt. pályázatot hirdet Nemzetközi piacszakértő – Lengyelország, Csehország, Szlovákia (V4 országok és Románia) munkakör betöltésére. 2022. augusztus 22.