E-commerce manager, Budapest

Forrás: turizmus.com

 2017. május 21. 17:08

A Park Inn by Radisson budapesti és zalakarosi szállodáiba E- commerce Manager pozícióba keres munkatársat szakirányú végzettséggel budapesti munkavégzéssel.

Feladatok: A két szálloda e-commerce tevékenységének teljes körű lebonyolítása, a honlap tartalmi menedzselése, a látogatottság és az online foglalások növelése, promóciók, kampányok koordinálása Facebook Ads és Google AdWords segítségével, szállásfoglaló oldalakon lévő tartalom és promóciók menedzselése, árak karbantartása. A szálloda megjelenésének menedzselése közösségi oldalakon. A márkaismertség növelése, forgalom generálása. A konkurencia e-commerce aktivitásának napi szintű figyelése. SEO fejlesztése, WEB analízis. Riportok, jelentések készítése a vezetőség részére.

Elvárások: Felsőfokú szakirányú végzettség, magabiztos angol nyelvtudás szóban és írásban, Idegenforgalom területén, azonos munkakörben megszerzett szakmai tapasztalat.

Kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs készséggel rendelkező, rendkívül motivált, kreatív munkatársak jelentkezését az alábbi e-mail címre várjuk:

(x)