IBIS TeamPlayer, Budapest, XI. kerület

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 01. 14:03

BUDAPEST-RAJONGÓK előnyben!

Szállodában dolgoznál, de nincs tapasztalatod? Még nem döntöttél, melyik területen dolgoznál szívesen? Vagy egyszerűen csak váltanál? Mi segítünk! Most eljött a TE időd! Gyere, legyél részese egy nyitó szálloda pezsgésének, és ismerd meg a különböző munkafolyamatokat!

 

TÉGED keresünk, ha IMÁDOD a fővárosunkat, a Budapest-életérzést, szereted az embereket, sokoldalú, nyitott, barátságos, lelkes vagy és beszélsz angolul.

Fedezd fel, miben vagy a legjobb! Várnak a közös sikerek egy dinamikusan fejlődő, új városrészben nyíló csodás kis ibis styles szállodában, ahol Budapest látványossága és életérzése összekapcsolódik. Nagyon izgalmas!

GYERE, és JELENTKEZZ hozzánk a 2018 októberében nyíló ibis Styles Budapest CITYWEST szállodába IBIS TEAM PLAYER-nek, ahol elsajátíthatod a Front Office és F&B területek feladatait. Igen, igen, mindkettőt!

Amit kínálunk, és már MOST nagyon büszkék vagyunk rá: fantasztikus design, nyitó csapattag lehetsz, változatos feladatok, színes, vidám mindennapok, trendi márka, nemzetközi háttér, karrierlehetőség, tanulás, fejlődés. Ja, és csúcsszuper management!

Jelentkezésed erre az e-mail-címre küldd:

(X)