Szállodai recepciós, Budapest, ROOMbach Hotel

Forrás: turizmus.com

 2020. február 25. 16:47

Budapest belvárosában található 99 szobás szállodánk, a ROOMbach Hotel Budapest Center fiatalos és lendületes csapatába tapasztalattal rendelkező recepciós kollégát keresünk.

Szállodánk legfőbb célja, hogy a többségében külföldi vendégeink itt tartózkodásuk során magas színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.
Amennyiben barátságos, empatikus és segítőkész személyiség vagy, jól beszéled az angolt, esetleg még egy idegen nyelvet, nem utolsó sorban dolgoztál már szállodai recepciós területen, gyere és jelentkezz hozzánk!

Előnnyel indulsz, ha ismered a Hostware programot, mely használatára feltétlenül szükséged lesz munkád során. Leendő kollégáink a vendégeket maximális és egyben teljes körű kiszolgálásban részesítik nemcsak érkezés és távozás során, hanem egész szállodai tartózkodásuk alatt. Feladataik közé tartozik többek között a számlák elkészítése, kasszakezelés, ügyviteli feladatok, vendégtájékoztatás, programok ajánlása, vendégkérések és esetleges panaszok kezelése.
Fontos számunkra, hogy te is vendégközpontú légy!

Természetesen hosszú távú munkát biztosítunk, műszakpótléktól függően havi átlag 215 000Ft nettó jövedelem + jutalék mellett teljesítmény függvényében "13. havi " bért, munkaruhát, napi egyszeri étkezést is nyújtunk számodra. Szeretjük, ha kollégáink jól érzik magukat nálunk, ezért a munka mellett bizonyos időközönként nagyon jó hangulatú csapatépítőket is szervezünk, és ami elengedhetetlen, hogy minden év végén a karácsonyi vacsora mellett egy zenés, táncos estével zárjuk az évet!

Elvárások:
Angol nyelvtudás.

A pozíció elnyeréséhez előny:
Szállodai recepciós területen szerzett tapasztalat és Hostware program ismerete.

Munkaidő:
Teljes munkaidő

Jól hangzik, igaz? Amennyiben van szállodai recepciós tapasztalatod, gyere, légy te a csapatunk új tagja, csatold fényképes szakmai önéletrajzod egy motivációs levéllel mellékelve!

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: