Idegenforgalmi ügyintéző és referens, Budapest

Forrás: turizmus.com

 2018. április 11. 16:01

A kulturális utazásokat szervező (kiutazás és beutaztatás) Anima Utazási Iroda azonnali munkakezdéssel keres munkatársat idegenforgalmi ügyintéző és referens munkakörbe teljes munkaidős állásban.


Az új koncepció alapján induló irodába nagyszerű, sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink mellé, lendületes csapatunkba keresünk fiatal, de tapasztalt munkatársat. Az adminisztratív, utazásszervezői alaptevékenység mellett kommunikációs feladatok, valamint az irodavezető és cégvezető munkájának támogatása is a munkakörhöz tartoznak.

Elvárás: Önálló, precíz munkavégzés, a cég és a minőségi szolgáltatások iránti teljes elkötelezettség, az utazásszervezés, az utasok és a kultúra szeretete. Jó kommunikációs készség, rugalmasság, megbízhatóság, pozitív, problémamegoldó beállítottság. Stabil felhasználói szintű számítógépes ismeretek. Erős angol középfokú nyelvismeret szóban és írásban. Minimum 1-3 éves utazásszervezői tapasztalat. Középfokú német jelentős előny.

A fényképes önéletrajzokat, valamint részletes személyes bemutatkozást, fizetési igény megjelölését, korábbi munkatapasztalatokat és jövőbeli terveket is tartalmazó motivációs levelet az alábbi email címre várjuk:

(X)