EMILE - Étteremvezető helyettes, Budapest

Forrás: turizmus.com

 2019. április 29. 16:43

Üzletvezető helyettest keresünk a Gerbeaud Csoport budai ékszerdobozába, az Émile-be!

Ha született vezető vagy kiváló kommunikációs képességekkel és sikeres vendéglátóipari vezetői tapasztalattal, valamint szeretnél Buda legcsaládiasabb, egyben legvagányabb éttermének vendégeiről és munkatársairól gondoskodni, olvass tovább!

 

Munkád fókuszában az Émile étterem vezetése áll majd, melyet a Ház vezetőjével és az F&B igazgatóval közösen kidolgozott stratégia mentén viszel véghez. Egyszerre foglalkozol azzal, hogy 
- vendégeink minden létező elvárását felülmúljuk,
- fantasztikusan tehetséges kollégáinkat hosszú távon elkötelezzük,
- és a legmagasabb minőségi standardok mellett a költségeinket is kordában tartsuk, miközben bevételeinket maximalizáljuk.

Ha Rád vártunk, akkor Te érted és érzed, hogy munkánk fókuszában a vendég áll, megoldásfókuszod zseniális és imádod a pörgést, nem rettensz meg a változásoktól, hiszen a rugalmasságod határtalan. Legalább egy év vendéglátóiparban szerzett vezetői tapasztalatod van, aminek köszönhetően igazi tulajdonosi szemlélettel, kreatív problémamegoldó képességgel, fantasztikus konfliktuskezelési technikával rendelkezel.
Kiválóan kezeled az embereket, hatékonyan osztod el a feladatokat, motiválóan kéred számon a teljesítményt, valamint egyszerre tudsz vezetőként és csapattagként is gondolkodni. Fontos még, hogy nagy munkabírású, kedves egyéniség vagy, akinek semmilyen részlet nem kerülheti el a figyelmét, kimagasló a precizitásod, jóbarátod az excel és általában pénzügyek kezelése is.
Mindezért cserébe bejelentett, teljes munkaidős állást ajánlunk heti 5 napban, határozatlan idejű szerződéssel és szakmai programmal, versenyképes fizetéssel és fizetett szabadsággal.

Fényképes önéletrajzodat ide várjuk:

(X)