Event sales manager, Gerbeaud Kávéház és Cukrászda, Budapest

Forrás: turizmus.com

 2018. december 06. 16:21

Ha mosolygós, pörgős, szerethető személyiség vagy kiváló kommunikációs képességekkel, valamint kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezel és érdekel, hogy hogyan fejlesztünk egy 160 éves csúcsgasztronómiai legendát a következő 160 évben, akkor olvass tovább.



Munkád fókuszában a Gerbeaud Csoport tradícióra és innovációra épülő egységeinek, szolgáltatásainak és termékeinek értékesítése áll, beleértve a két Michelin csillagos Onyx éttermet, a 160 éves Gerbeaud Kávéház és Cukrászdát, Buda legcsaládiasabb bisztróját, az Émile-t, illetve a külső és belső rendezvényeinket támogató, szenzációsan izgalmas Gerbeaud Cateringet.

A mindennapok során partnereink százaival veszed fel a kapcsolatot, beleértve nagy vállalatok és intézmények, utazási irodák, szállodák és rendezvényszervező cégek képviselőit, akikkel magyarul és angolul (további magabiztos nyelvismeret előny, de nem feltétel) írásban és szóban egyaránt kivételesen kommunikálsz és önállóan képviseled a cégcsoportot legyen szó régi és új ügyfelek megkereséséről, tárgyalások lebonyolításáról, ajánlatírásról vagy a partnereink igényeinek minden elvárást felülmúló kezeléséről.

Ha Rád vártunk, akkor Te érted és érzed, hogy munkánk fókuszában a vendég áll, proaktív megoldásfókuszod zseniális és imádod a pörgést. Emellett komplexen gondolkodsz az értékesítés teljes folyamatáról, felsőfokú tanulmányaid elvégzése után legalább 5 év értékesítői tapasztalatod van lehetőleg rendezvényszervezés vagy szálloda/vendéglátás terén.

Bejelentett, teljes munkaidős állást ajánlunk, határozatlan idejű szerződéssel, teljesítménytől függő jutalékrendszerrel a Belváros közepén.


Fényképes önéletrajzodat ide várjuk:
Tárgy: Event sales manager

(X)