Food & Beverage Manager, Gerbeaud Gasztronómia Kft.

Forrás: turizmus.com

 2019. március 29. 16:28

Őrülteket keresünk, akik fanatikusan hisznek abban, hogy együtt megváltjuk a világot!

 

Ha szerveztél már 100 fős rendezvénynél nagyobbat, határozott, de szerethető személyiség vagy kiváló kommunikációs és kreatív problémamegoldó képességekkel, emellett pedig szeretnél egy 160 éves múlttal és két Michelin csillaggal büszkélkedő cégcsoportnál dolgozni, olvass tovább!

Munkád fókuszában a Gerbeaud Csoport valamennyi egységének (Gerbeaud cukrászda és kávéház, Onyx, Émile) támogatása áll majd, melyet az F&B igazgatóval közösen kidolgozott stratégia mentén viszel véghez. Egyszerre foglalkozol azzal, hogy

- vendégeink minden létező elvárását felülmúljuk,
- fantasztikusan tehetséges kollégáinkat hosszú távon elkötelezzük,
- és a legmagasabb minőségi standardok mellett a költségeinket is kordában tartsuk, miközben bevételeinket maximalizáljuk.

Ha Rád vártunk, akkor Te érted és érzed, hogy munkánk fókuszában a vendég áll, megoldásfókuszod zseniális és imádod a pörgést, küldetéstudattal születtél. Fontos még, hogy legalább öt év tapasztalatod van vendéglátás vagy rendezvényszervezés terén, nagy munkabírású, kedves egyéniség vagy jó problémamegoldó képességgel, magas érzelmi intelligenciával, jó barátod az excel és az adminisztrációt a munkád természetes, sőt elengedhetetlen részének tartod, illetve angolul és magyarul is kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezel.

Bejelentett, teljes munkaidős állást ajánlunk, határozatlan idejű szerződéssel.

Fényképes önéletrajzodat ide várjuk:

(X)