Piacfejlesztési manager – Délszláv országok, Budapest

 2014. január 22. 15:39

A Magyar Turizmus Zrt. a Magyarország mint turisztikai desztináció népszerűsítéséért felelős nemzeti turisztikai marketingszervezet. Legfőbb célja a vendégszám, a vendégéjszaka-szám és a turizmusból származó bevételek növelése. Munkájában meghatározó irányelv a turisztikai szakmával és a stratégiai partnerekkel való szoros együttműködés.

A Magyar Turizmus Zrt. pályázatot hirdet budapesti központjába

Piacfejlesztési manager – Délszláv országok

munkakör betöltésére – határozott időre – előreláthatólag 2 évre.

Feladatok:

Magyarország turisztikai képviselete az adott országokban, régióban, pozitív országkép-formálás, Magyarország, mint turisztikai célország népszerűségének növelése az adott desztinációban, Kapcsolattartás és együttműködések megvalósítása a különböző turisztikai közreműködőkkel. Piac profil készítése az adott desztinációról, amelyen keresztül a társaság információt kap a turisztikai marketing tevékenységek lehetőségeiről a Társaság éves marketingtervének megfelelően a desztinációra vonatkozó marketing-és akcióterv, valamint költség- és bevételi terv készítése és a jóváhagyott terv végrehajtása. A turisztikai piac széles körű ismerete, piaci trendek követése. Lakossági tájékoztatás, lakossági események szervezése, lebonyolítása, megvalósítása. Kapcsolattartás szakmai turisztikai szervezetekkel, tour-operátorokkal és értékesítőkkel. Értékesítési csatornák felkutatása, turisztikai kínálat hatékony megjelenítése, megismertetése.

Elvárásaink:

felsőfokú gazdasági vagy idegenforgalmi végzettség, legalább 2-3 éves munkatapasztalat, egészségturizmus területén szerzett tapasztalat előnyt jelent, tárgyalóképes angol nyelvtudás, valamely délszláv nyelv ismerete előnyt jelent, Office programcsomag magas szintű felhasználói ismerete, szakmai tudás korszerű követelményeinek megfelelés, terhelhető, dinamikus, határozott, proaktív személyiség, jó együttműködési készség, kiváló kommunikációs készség, szóban és írásban egyaránt.

Amit kínálunk:

szakmai kihívások és fejlődési lehetőség,versenyképes juttatási csomagkellemes munkakörülmények.

A pályázatokat – magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzot, valamint magyar nyelvű motivációs levelet - 2014. február 15 -ig a következő címre várjuk: human@itthon.hu.

Kérjük, az elektronikus levél tárgy sorában legyen szíves feltüntetni megpályázott munkakör elnevezését.