Utazási tanácsadó/kiutaztató referens, Budapest

Forrás: turizmus.com

 2014. november 11. 14:45

Munkatársat keresünk!!!

Mindenre elszánt, jó kedélyű, segítőkész, kedves kollégát vagy kolléganőt keresünk a Fashion Street-en lévő irodánkba decemberi vagy januári kezdéssel, UTAZÁSI TANÁCSADÓ/kiutaztató referens munkakörbe!

Az álom-munkatársunk: szenvedélyesen szeret utazni és utaztatni, jól ismeri a kínálatunkban található egzotikus üdülőhelyek többségét, nagy fokú empátiával és érzelmi intelligenciával rendelkezik, van szépérzéke, emellett hatalmas munkabírású és rendkívüli csapatjátékos!

Ha ez még nem volna elég: beszéljen jól legalább angolul, tudja kezelni az "ámító-gépeket" és azok irodákban használatos programjait, ne essen kétségbe és örömmel vállalja, ha meg kell oldania egy nem a munkakörébe tartozó, de számunkra fontos feladatot és szeresse a mi kesze-kusza, csapongó gondolatainkat, segítsen nekünk ötletelni, mert a gondolkodás viszi előre az emberiséget!

Ha úgy érzed, megfelelsz az elvárásoknak, fényképes önéletrajzodat az info@mauri.hu email címre várjuk nagy izgalommal és szeretettel!.... Megosztani éri. (x)