Címke: MTÜ


Megalakult a Nemzeti Vallásturizmus Tanács Megalakult a Nemzeti Vallásturizmus Tanács

A kormány, a történelmi egyházak és az MTÜ összefogásával megalakult testület célja feltárni és fejleszteni a turizmus és az egyház együttműködési lehetőségeit.

2021. december 01.
Budapest-klip készült a foci Eb-re Budapest-klip készült a foci Eb-re

Az MTÜ az UEFA EURO 2020 helyi támogatója, az együttműködés kiemelt célja, hogy egész Európa megismerje Budapest páratlan hangulatát és sokszínűségét.

2021. június 15.
MTÜ-aktivitások a német piacon MTÜ-aktivitások a német piacon

Hévíz szolgáltatásai, a Budapesten és környékén megvalósult fejlesztések, valamint Pécs kulturális kínálata mutatkozott be a német piacon.

2021. május 05.

Guller Zoltán: Ha vendég van, minden van Guller Zoltán: Ha vendég van, minden van

Idén is van esély a nyári rekordforgalomra a belföldi turizmusban: hétről hétre nő az előfoglalások száma a vidéki szálláshelyeken – mondta az MTÜ vezetője.

2021. május 01.


ETC virtuális vásár a kínai piacon ETC virtuális vásár a kínai piacon

Az Európai Utazási Bizottság „EUROPE Virtual Travel Trade Show” néven rendezte meg a kínai piacon első virtuális turisztikai kiállítását.

2021. április 30.Hibrid workshop a francia vendégekért Hibrid workshop a francia vendégekért

Innovatív, hibrid megoldással zajlott le az idei első franciaországi turisztikai workshop a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében március 11-én.

2021. március 19.


Online platformon debütál a Bartók Tavasz Online platformon debütál a Bartók Tavasz

A fesztivál egyik célja, hogy a jövőben országos eseménysorozattá váljon, és még vonzóbbá tegye Magyarországot a külföldről érkező turisták számára.

2021. március 03.


Fókuszban az amerikai kontinens Fókuszban az amerikai kontinens

Egyre több dél-amerikai utazó keres új desztinációt, ezért Budapesten kívül információt kértek az ország további kínálatáról is.

2020. december 11.


A skandináv B2B piacon erősít az MTÜ A skandináv B2B piacon erősít az MTÜ

A skandináv térség legnagyobb leisure utazási ügynökségével, a TICKET-tel indított közös, B2B fókuszú kampányt az MTÜ Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága.

2020. december 08.


Felhívás cukrásztréningre Felhívás cukrásztréningre

Még vannak szabad helyek az éttermi séfek és cukrászok szakmai továbbképzésére, az október 27–28-i kétnapos cukrásztréningre.

2020. október 14.Elindult a Wines of Hungary weboldal Elindult a Wines of Hungary weboldal

A honlapon angol nyelven is elérhetők a bor.hu aktuális hírei, eseményei, a hazai szőlőfajtákról és borokról szóló tudástára.

2020. október 13.