Folyamatosan bővül a MICE Business Day kiállítóinak listája

Forrás: turizmus.com

 2021. október 04. 15:26

A 2021-es MICE Business Dayen olyan új piaci szereplőkkel ismerkedhetnek majd meg a szakmai látogatók, mint az IntercityHotel Budapest, a Matild Palota vagy a Dohány utcai zsinagóga.
A MICE Business Day kiállítói turisztikai, vagy közvetlenül az ágazathoz kapcsolódó szolgáltatók, amelyek az üzleti turisztikai piac szereplői számára magas színvonalú szolgáltatásokat kínálnak.

A hazai kiállítók és vásárlók mellett a környező országok és a fő küldőpiacok szakemberei is képviseltetik magukat a B2B találkozón, amelynek november 9-én a Hungexpo új Kongresszusi Központja ad otthont. Természetesen idén is lesznek olyan szolgáltatók, akik először jelennek meg a MICE Business Dayen. Ilyen például az újonnan megnyitott IntercityHotel Budapest és a Matild Palota, vagy a Dohány utcai zsinagóga.

A tárgyalótérben kényelmes asztaloknál fogadhatják partnereiket a szolgáltatók. Minden asztalhoz 12 egyéni tárgyalási időpontot jár, így a szakmai nap után akár ennyi one-on-one beszélgetéssel gazdagabban térhetnek haza.

A kiállítók folyamatosan frissülő listája a MICE Business Day hivatalos oldalán érhető el.

 

Virtuális találkozások után ismét személyesen

Tavaly a MICE Business Day teljes egészében a virtuális térben zajlott, idén azonban ismét élő rendezvénnyel készülnek a szervezők, hiszen a személyes találkozásokra soha nem volt akkora igény, mint most. A biztonság maximálisan fontos: legfeljebb 400 vendég vesz majd részt az egyetlen napra szervezett programokon, ez önmagában biztonságosabbá teszi, illetve megkönnyíti az aktuális egészségügyi előírások betartását. A rendezvényre szigorúan csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni. Azok, akik mégsem tudnak személyesen eljönni, online is követhetik majd az eseményeket.

Kicsit több mint egy hónap múlva, a Hungexpo új Kongresszusi Központjában tehát összegyűlik a hazai és nemzetközi MICE-szektor – addig is nézze meg a 2019-ben megrendezett utolsó személyes MICE Business Day after movie-ját, amelyből látszik, mennyire fontos a turizmusban a személyes találkozások ereje.

 

Mindenképpen jöjjön el, ha…

...Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, családi napok, incentív és egyéb üzleti utazások vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért.Ha utazási irodát, üzleti utaztatót, konferenciaszervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele, hogy tárgyalási időpontokat foglaljon a rendezvény kiállítóinál.

ITT REGISZTRÁLHAT A MICE BUSINESS DAYRE! >>>

Az időpontok korlátozott száma és a helyszín limitált befogadóképessége miatt javasoljuk, már most regisztráljon, hogy elsőként foglalhassa le az Önnek megfelelő időpontokat! A regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarendben október végétől foglalhatnak majd időpontokat.
micelogok