10 éves a West-Balaton kedvezménykártya

Forrás: turizmus.com

 2021. május 18. 10:49

A jubileumi évben extra kedvezményekkel várja a West Balaton kártya a Nyugat-Balatonra utazókat, ezen kívül pedig megújult az elfogadóhelyek köre is, a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda koordinációjával.

A kedvezménykártyát a rendszerben résztvevő települések vendégei tudják igénybe venni a nyaralásuk teljes idejére, így akár 10-14 napra is.

Ma már közel 100 partner biztosít különböző mértékű, jellemzően 10-30%-os, vagy akár 50 %-os kedvezményt, köztük a térség legfontosabb attrakció is, mint a Helikon Kastélymúzeum, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház, a Zalakarosi Fürdő, a BAHART és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park - adta hírül a kártyát kibocsátó Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda.

westbalaton

A jubileumi évben extra kedvezményekkel várja a West Balaton kártya a Nyugat-Balatonra utazókat

Fotó: Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda

A kedvezményrendszer tagja továbbá a térség szinte minden múzeuma és kiállítótere, látnivalók, balatoni strandok, programszolgáltatók, vendéglátóegységek, melyeknek üzemeltetői szeretettel várják a kártyával érkező vendégeket.

A személyre szóló kártya Keszthely, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök és Zalakaros Tourinform-irodáiban szállásadói igazolással váltható ki ingyenesen. A West-Balaton kártya települési specifikumokkal bővített verziója további extra kedvezményekkel csábítja a vendégeket.