10 ok, hogy miért válassza az idén 10 éves Kumánia Gyógy- és Strandfürdőt

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. június 29. 09:26

2022-ben ünnepli 10. születésnapját a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő Kisújszálláson, amely azóta is töretlenül nyújt egyedülálló élményt vendégei számára a Kunság szívében. Ez alkalomból ismertetünk 10 okot, hogy miért kell feltétlenül ellátogatniuk a Kumániába.

1. Tíz attrakció várja egy helyen: élményfürdő, gyógyfürdő, gyógyászat, szaunapark, strand, wellness, hotel, ifjúsági szálláshely, rendezvényhelyszín, étterem és kemping.

2. A Kumánia vendégszeretete és a kollégák kedvessége nemzetközi hírű.

3. A Kumánia minősített gyógyvize alkalmas a különböző kopásos gerinc- és ízületi elváltozások kezelésére, kúraszerű használata csökkenti a gerinc- és ízületi fájdalmakat, javítja a mozgásfunkciókat.

4. A fürdőkomplexum belső terében öt fedett medence található, melyhez egy vadonatúj kültéri gyógymedence is kapcsolódik.

5. Számos wellness-szolgáltatás közül választhatnak az ide látogatók: szauna-park, masszázsok, kezelések.

6. A szaunapark és szauna programok méltán híresek. Finn szauna, infraszauna, gőzkamra, Kneipp-taposó egy helyen, egy belépő áráért.

7. Terápiák és kezelések széles körű választéka, akár OEP-támogatással kúraszerűen, magasan képzett szakemberek segítségével.

8. A Kumánia Hotel fűtött folyosóval van összekötve a fürdőkomplexummal, így kényelmesen, egy köntösben átsétálva veheti igénybe szolgáltatásainkat. A mozgássérült vendégek közlekedését a folyosó két végén lévő liftek segítik.

9. Ifjúsági szálláshelyünk kitűnő választás: táborok, osztálykirándulások, csapatépítő események helyszíneként.

10. Egész évben különböző aktivitásokkal, rendezvényekkel és színes programokkal várjuk vendégeinket.


Látogasson el hozzánk 2022-ben is, és ünnepelje Ön is a 10 éves Kumánia Gyógy- és Strandfürdő jubileumát!

Bővebb információ:

Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

+36 59 88 77 11

furdo@kumania.hu

kumania@kumania.hu

www.kumania.hu

(X)

 

attrakció várja egy helyen: élményfürdő, gyógyfürdő, gyógyászat, szaunapark, strand, wellness, hotel, ifjúsági szálláshely, rendezvényhelyszín, étterem és kemping.

A Kumánia vendégszeretete és a kollégák kedvessége nemzetközi hírű.

A Kumánia minősített gyógyvize alkalmas a különböző kopásos gerinc- és ízületi elváltozások kezelésére, kúraszerű használata csökkenti a gerinc- és ízületi fájdalmakat, javítja a mozgásfunkciókat.

A fürdőkomplexum belső terében öt fedett medence található, melyhez egy vadonatúj kültéri termál medence is kapcsolódik.

Számos wellness-szolgáltatás közül választhatnak az ide látogatók: szauna-park, masszázsok, kezelések.

A szaunapark és szauna programok méltán híresek. Finn szauna, infraszauna, kültéri rönkszauna, aromaszauna, gőzkamra, kneipp-taposó egy helyen, egy belépő áráért.

Terápiák és kezelések széleskörű választéka, akár OEP-támogatással kúraszerűen, magasan képzett szakemberek segítségével.

A Kumánia Hotel fűtött folyosóval van összekötve a fürdőkomplexummal, így kényelmesen, egy köntösben átsétálva veheti igénybe szolgáltatásainkat.

Ifjúsági szálláshelyünk kitűnő választás: táborok, osztálykirándulások, csapatépítő események helyszíneként.

Egész évben különböző aktivitásokkal, rendezvényekkel és színes programokkal várjuk vendégeinket