1000 Út katalógusbemutató: fókuszban Argentína és Dél-Amerika

Szerző: Elek Lenke

Forrás: turizmus.com

 2019. június 12. 09:43

Argentína felé veszi az irányt a Hapag-Lloyd luxus tengerjáróinak segítségével az 1000 Út utazási iroda, újdonságai bemutatásához ehhez stílusosan Argentína budapesti nagykövetsége szolgált helyszínül.

Az 1000 Út már régen nemcsak Oroszországba viszi el utasait, hanem, ahogyan szlogenük is mondja, világszerte teremtenek számukra élményeket. Dél-Amerika, azon belül is Argentína csodákkal teli birodalma az idén a kiemelt desztináció.

Az Andrássy úti nagykövetségen házigazdaként Maximiliano Gregorio-Cernades nagykövet köszöntötte a meghívottakat, miközben felhívta a figyelmüket arra, hogy hazája milyen különleges természeti szépségekkel kecsegtet, külön kiemelve világhírű boraikat.

Az 1000 Út 2020-as újdonsága Chile, a Húsvét-szigetek, illetve Patagónia. Az iroda alapelve, hogy kis létszámú csoportokban gondolkodik, mindig magyar idegenvezetővel, aki alaposan ismeri az adott ország és táj kulturális és történelmi hagyományait.  Ha szükséges, egyénre szabják utazási csomagjaikat, igazodva akár egyedire tervezett időpontokhoz is.

A Hapag-Lloyd egyik új hajója, a Hanseatic Nature

Fotó: 1000 Út

A 2019-es katalógus egyik ékessége a Dél-Amerika nagykörút, Peru, Bolívia, Chile, Argentína, Uruguay és Brazília érintésével. Számokban bemutatva a katalógust: 147 körutazás, 91 ország, 344 időpont, 188 oldalon.

Emellett olyan különlegességek szerepelnek az idei választékban, mint Atomjégtörővel az Északi-sarkra nevet viselő út, az Antarktiszi kalandok, Utazás a csillagok városába, Bajkonurba, Dél-Korea és Japán, Körutazás Ausztráliában, Luxus és ragyogás – Dubaj és az Emírségek ötcsillagos kivitelben, vagy Felejthetetlen kalandok a nagy fehér cápák birodalmában. Sokan érdeklődnek a Skót whisky körút, valamint a portói Bortúra, illetve a Bordeaux, bor és kultúra nevet viselő gasztrotúrák iránt is.

A több mint kéthetes tengerjáró utakra a Hapag-Lloyd Cruises hajói viszik el az utasokat. A fogadáson tájékoztatást hallhattunk a neves, tengeri szállítással foglalkozó cég legújabb utasszállítóiról is.

A prémium kategóriás, nyaraló- és felfedező hajóutakat szervező Hapag-Lloyd Cruises hajótársaságot Magyarországon az Aviareps Kft. képviseli. A Hapag-Llyod Cruises legújabb, elegáns hajója – és egyben a felfedezőhajók új generációjának első tagja – a Hanseatic Nature hamburgi avatási ünnepsége után már Norvégia északi részén a Lofoten szigetcsoportnál varázsolja el az utazókat.

Külön kiemelték a prezentációban, hogy a Hapag-Lloyd utasainak 75 százaléka visszatérő, ami fontos fokmérője az elégedettségnek.

Kapcsolódó cikkek